Dojo Satori pakt prijzen op 11e Tamashii Toernooi

WOENSDRECHT - Zondag 8 april namen maar liefst 8 karateka’s van Dojo Satori deel aan Tamashii Toernooi. Dit was inmiddels de 11e editie van het Tamashii toernooi welke jaarlijks wordt georganiseerd in de Kannebuis in Halsteren.


Bandexamens Dojo Satori

HOOGERHEIDE – Op donderdag 16 februari vonden de eerste bandexamens van Dojo Satori plaats. In het totaal legde 21 kandidaten het bandexamen af en allen waren zij met vlag en wimpel geslaagd.


Dojo Satori behaalt succes op eerste wedstrijd

WOENSDRECHT – Op zaterdag 28 januari namen veel karateka’s van Dojo Satori voor het eerst deel aan een wedstijd. Met een team van zeven mensen nam Dojo Satori het op tegen andere sportscholen bij het All Shotokan Toernooi in Roosendaal. Hierbij wist Dojo Satori maar liefst zeven medailles in de wacht te slepen.


Dojo Satori is een zwarte bander rijker

11 december 2016, Hoogerheide– Op zondag 11 december vonden de nationale dan examens van de Karate Bond Nederland plaats. Ook Karwan Karim van Dojo Satori nam deel aan dit examen, en heeft het examen succesvol afgelegd! Dit maakt Karwan de eerste zwarte bander die opgeleid is door Dojo Satori.


Karate-seminars voor inzicht en techniek

27 november 2016, Hoogerheide– De middag met seminars werd georganiseerd door Manuela van Gent  van de onlangs gestarte karateschool Dojo Satori, in samenwerking met World Traditional Karate Organization Nederland (WTKO). Deelnemers aan de middag in het MFC Kloosterhof in Hoogerheide waren afkomstig van nog vier andere karatescholen.


FIT = FUN evenement in De Kloek

5 oktober 2016, HUIJBERGEN – Woensdagmiddag kwamen tientallen scholieren naar MFC De Kloek in Huijbergen om mee te doen aan het FIT = FUN evenement. 


Dojo Satori valt net buiten de prijzen op EK

3 oktober 2016, WOENSDRECHT – Afgelopen weekend hebben Manuela van Gent en Karwan Karim van Dojo Satori deelgenomen aan het eerste Europese Kampioenschap Karate van het WTKO in Amsterdam. Na zowel vrijdag, als zaterdag drie uur getraind te hebben onder grote Sensei als Richard Amos (7e dan) en Scott Langley (6e dan), hebben zij zondag zichzelf mogen bewijzen op de drukbezochte wedstrijd dag.


Opening Dojo Satori groot succes

12 september, HOOGERHEIDE - Donderdag 8 september ging Dojo Satori officieel open in de Bloemenlaan, te Hoogerheide. Met een opkomst van meer dan 40 enthousiastelingen was de opening van deze karateschool een groot succes.


Feestelijke opening Karateschool in Hoogerheide

10 september, HOOGERHEIDE - In de sporthal aan de Bloemenlaan werd donderdag, met muziek, demonstraties en workshops, de opening van Dojo Satori gevierd.


Dojo Satori start in September in Hoogerheide

2 augustus 2016, HOOGERHEIDE - De Bergse Manuela start op 8 september Dojo (karateschool) Satori in de gymzaal aan de Bloemenlaan in Hoogerheide. 

Manuela naast haar goed gevulde trofeeënkast in haar woning in Bergen op Zoom
Manuela naast haar goed gevulde trofeeënkast in haar woning in Bergen op Zoom

Bergse Manuela begint karateschool in Hoogerheide

27 juli 2016, BERGEN OP ZOOM - Manuela van Gent uit Bergen op Zoom opent in september haar eigen karateschool. "Het gaat niet enkel om het mentale gedeelte, het fysieke is net zo belangrijk in de sport."

Manuela van Gent @Peter van Trijen/Pix4Profs
Manuela van Gent @Peter van Trijen/Pix4Profs